ŞEHİT OZAN ÖZEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Belgegeçer : Kullanılmıyor
WEB https://ozanozenihl.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt Mh. Hafız Bayram Sk. No1 Başiskele KOCAELİ
VİZYON : Eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kapsayıcılığı temel alan, bireysel ve sosyal gelişim, teknoloji ve yabancı dil alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onları özgün bireyler olarak hayata hazırlayan, ülkemizin örnek alınan, yenilikçi eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak sahip oldukları potansiyeli en üst seviyede kullanan, teknoloji üreten, 21. yüzyıl becerilerine sahip, girişimci, fırsatları araştıran ve değerlendiren, etkili ve verimli kaynak kullanımı becerisine sahip, gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakma gayretinde olan insanlar yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Saatler : Başlama Saati: 08:50 Bitiş Saati 16.10
Bağlantı : Metro Ethernet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : 72 yatak kapasiteli pansiyonumuz 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılında kullanıma açılmıştır.
Servis :
Ulaşım : 622 numaralı otobüsler ile İzmit´ten ulaşım sağlanabilmektedir. İlçe içi ulaşımda 699 numaralı hat okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Yuvacık/Tınaztepe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı ise 8 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : https://ozanozenihl.meb.k12.tr/icerikler/2022-yks-yerlestirme-sonuclarimiz_13146637.html
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %85
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : TEKNOFEST 2019´DA TÜRKİYE 4.SÜ OLDUK TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİNE DÜZENLEDİK. (2018)
Proje Çalışmaları : 1-YETİMLER GÜLSÜN 2-PROJE FABRİKASI 3-NEZAKET SÖZCÜKLERİ YARIŞIYOR 4-SOSYAL DESTEK PROJESİ 5-HAYAT BULAN HADİSLER 6-ANNEMLE BİRLİKTE SPOR YAPIYORUM 7-MESLEK KOÇLUĞU